Дядо Коледа скоро тръгва на път. Остава по-малко от седмица до Коледа и той

...
Дядо Коледа скоро тръгва на път. Остава по-малко от седмица до Коледа и той
Коментари Харесай

Дядо Коледа тръгва на път

Дядо Коледа скоро тръгва на път. Остава по-малко от седмица до Коледа и той е ангажиран с подготовката за огромния ден. Смята се, че столицата на Лапландия Рованиеми, във Финландия, е формалният дом на Дядо Коледа и неговите дребни помощници. Тя е ситуирана покрай Полярния кръг, където през зимните месеци снегът покрива всички дървета. Посетителите могат да се срещнат персонално с индивида в тематичния парк, отдаден на Дядо Коледа.
Има доста работа преди Коледа, само че тук имаме доста умни и работливи елфи, които си правят отговорностите. Аз просто се срещам с хората тук и се развличам преди Коледа.
Дядо Коледа

Анабел и Александра, които живеят в Обединеното кралство, са на посещение в Лапландия само няколко дни преди Коледа. Анабел се надява да попадне в листата на добрите деца, затова вече е поискала кученце. Повечето гости на селцето на Дядо Коледа са фамилии с деца. Те споделят, че точно от неговия офис Дядо Коледа стартира да разнася подаръците по целия свят. Но визитата му е обезпечено единствено в случай че сте в " положителния " лист.

 
Мисля, че децата постоянно знаят дали са в листата на " положителните " или на " неприятните ". Те постоянно знаят за себе си. И аз постоянно ги запитвам и те са много почтени в това отношение. Това е най-хубавият метод да бъдеш почтен. Добре е обаче да помните, че никой не може да бъде добър от самото начало. Но в случай че се опитваш да правиш постоянно положително, то ти ще си един прелестен човек.
Дядо Коледа

Независимо от това в кой лист са, децата и техните родители също могат да отидат на разходка с елени. Най-дългата езда обикаля към заснежени дървета по терен, специално запазен за Рудолф и неговите приятели. Увеселителният парк се грижи и за възрастните, като разполага с бар и ресторант с маси и столове, издълбани от лед. По данни от Дядо Коледа неговото селце посреща към 500 000 гости годишно, което го прави една от най-големите атракции в района.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР